Laddar

IFK Berga plussar på med offensiv mittfältare

Nyförvärvet landar i Kalmar under torsdagen. "Ser ut att ha bra speluppfattning", säger Berga-tränaren.

delningar

I förra veckan provspelade Momodou Cham, 21, med IFK Berga. Nu är den offensive mittfältaren helt klar för division 2-klubben.

– Jag har bara sett honom träna en gång men då gjorde han ett positivt intryck. Det är en spännande spelare som ser ut att ha bra speluppfattning, säger Berga-tränaren Ola Petersson. 

Förra året spelade den norsk-gambiske Cham för division 1-laget Oskarshamns AIK. Säsongen spolierades dock av en långtidsskada.

– Han landar i morgon natt och vi måste kolla upp hans fysiska status. På fredag gör han sin första träningen så han är inte aktuell för söndagens match mot Nosaby, säger Petersson.

Under vintern har Cham hållit igång med det norska division 3-laget Nybergsund i norska Trysil. Kontraktet med IFK Berga sträcker sig över säsongen 2018.

 

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.