IFK Berga ska hålla i den fina trenden: "Fortsätta våga spela fotboll"

IFK Berga har inte förlorat sedan 18:e augusti.

delningar

IFK Berga ligger på en tredjeplats inför lördagens möte med Nässjö FF. Nässjö har på 21 matcher spelat ihop 27 poäng och ligger inför matchen på en tiondeplats. Berga har på de senaste fyra matcherna tagit tio poäng av tolv möjliga och laget tog en fin skalp senast borta mot serieledande IFÖ Bromölla. Efter att ha varit i ledning med 2-0 efter 17 minuter tappade man till 2-2 efter att hemmalaget Bromölla kvitterat i den 73:e matchminuten.

– Det var jävligt nära. Vi gjorde det riktigt bra första halvlek, men vi lyckades inte hålla det riktigt hela vägen. Hade vi hållit de första tio minutrarna efter vårt 2-0-mål hade det nog hållit hela vägen, säger Tom Stahre, lagkapten i IFK Berga.

Inför lördagens match mot Nässjö FF är det femton poäng kvar att spela om och åtta poäng upp till positivt kval men det är inte där fokuset ligger för IFK Berga.

– Vi försöker hela tiden utvecklas så får vi se hur långt det räcker helt enkelt. Vi fokuserar på att göra vårt jobb, säger Stahre.

Hur ska ni bibehålla er fina trend?

– Genom att fortsätta våga spela fotboll, att hela tiden våga spela oss ur situationen och utmana oss själva. Då utvecklas vi och det märks att det även ger resultat. Vi måste bara våga tro på det och på vår idé.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar