Laddar

IFK Berga snuvar spelare från rivalen

IFK Berga lyckades vinna dragkampen mot Lindsdals IF om den snabbe yttermittfältaren med ett förflutet i Kalmar FF.

delningar

Allt pekade på att Victor Nilsson, förra året i division 3 och Älmeboda/Linneryd, skulle välja Lindsdals IF. Men så kom IFK Berga in i bilden och snuvade den snabbe yttermittfältaren för lokalrivalen.

Victor Nilsson har sedan tidigare spelat i Kalmar FF under sin gymnasietid vilket innebär att Ola Petersson har bra koll på den explosive ytterlöparen som precis återvänt till Kalmar efter en sejour i Ljungby IF och FK Älmeboda/Linneryd. Nu fortsätter karriären i IFK Berga efter att kontraktet skrevs på under tisdagskvällen.

IFK Berga känns som en väldigt fin förening och jag har fått en fin känsla efter de träningar som jag gjort. Dessutom behöver de yttermittfältare vilket ger mig större chans att utvecklas som fotbollsspelare, säger Victor Nilsson.

Vad kommer du bidra med i IFK Berga?  – En hel del speed men också bra arbetsmoral för laget. Dessutom hoppas vi att det blir en hel del poäng också, säger 22-åringen.

Du har haft Ola Petersson innan – vad har ni för relation?  – Det stämmer, jag hade honom under gymnasietiden och jag har stor respekt för Ola och gillar hans egenskaper som tränare, säger Nilsson.

Relaterade artiklar