Laddar

IFK Berga vann igen – spelare till sjukhus med ambulans

"Jag lider verkligen med honom", säger lagkamraten.

delningar

I slutet av matchen mellan IFK Berga och Asarum slutade en duell med att inbytte Momodou Cham låg ner och tog sig för axeln. Ambulans tillkallades till Gröndal som tog nyförvärvet till Länssjukhuset i Kalmar. 

– Det var synd. Han har precis kommit tillbaka från en annan skada. Jag lider verkligen med honom, säger försvararen Niklas Rydasp.

Innan skadeavbrottet hade IFK Berga ryckt åt sig en 3–1-ledning som stod sig matchen ut. 1–0-målet nickades tidigt in av lagkaptenen och mittbacken Tom Stahre efter en hörna.

Asarum kvitterade på straff, men bara två minuter senare satte högerbacken Niklas Rydasp 2–1-målet som blev matchavgörande.

– David (Garrett) skjuter och jag kan lägga in returen ganska enkelt faktiskt, säger Rydasp om sitt mål i matchminut 27.

Med 20 minuter kvar att spela gjorde Måns Olström matchens sista mål fram till 3–1.

Andra raka segern, har maskineriet gått igång nu? – Lite så får man ändå säga att det är. Vi har en härlig glädje både på och utanför planen, alla är villiga att göra det där lilla extra för varandra. Man vill vinna tillbaka bollen och gå in i närkamperna för lagkamraterna, säger Rydasp.

Tommy Berg har bara varit huvudtränare i två veckor, men hur mycket har han hunnit påverka? – Det har inte varit så mycket tid och man kan kasnke inte dra för stora växlar. Men det han har tillfört är just glädjen att spela fotboll. Vi vet att vi är duktiga och det tycker jag att vi har visat prov på de sista två matcherna.

Relaterade artiklar