Laddar

IFK Kalmar-spelare får Rasmus Elms pris

Rasmus Elm och Smålands Fotbollförbund delar ut priset "Årets Elmare" varje år. Vinnare på flicksidan 2015: IFK Kalmar-talangen Malin Thor.

delningar

Kalmar FF-mittfältaren Rasmus Elm och Smålands Fotbollförbund delar varje år ut priset ”Årets Elmare” till två unga spelare som har fungerat som goda förebilder för småländsk fotboll – både på och utanför planen.

På flicksidan går 2015 års pris till IFK Kalmar-talangen Malin Thor. Motiveringen:

”Malin Thor var uttagen till första landslagslägret efter Elitflick men drog korsbandet dagen efter att kallelsen landat i brevlådan. Men med stort tålamod och stark vilja har Malin nu tagit sig tillbaka från skadan och spelar idag i IFK Kalmars F19 och var nyligen uttagen till Regionalt Tipselitläger.”

IFK Värnamos Kavin Trinh får priset på pojksidan.

Spelarna kommer att ta emot sina respektive priser i samband med Cup Kommunal respektive PostNord Cup i Vänersborg i helgen.

 

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.