Laddar

IFK Kalmar tecknar spännande samarbetsavtal

Så ska samarbetspartnern kliva in och hjälpa elitspelarna i IFK Kalmar. "Öppnar dörrar för framtiden."

delningar

Om drygt en vecka gör IFK Kalmar historisk debut på den allsvenska scenen. Men redan nu har förening tecknat ett intressant samarbetsavtal med bemanningsföretaget OnePartnerGroup.

Förutom traditionell sponsring kommer OnePartnerGroup gå in och hjälpa tjejerna i laget att stärka sitt eget personliga varumärke. På damsidan är det fortfarande tufft att leva på sin fotboll och där kommer OnePartnerGroup ge spelarna i föreningen möjligheten att söka jobb, skriva slagkraftiga CV:n och personliga brev.

– Vi tycker tjejerna har varit lite i skymundan och att det är viktigt att de vågar ta den plats de förtjänar, säger Mats Ekenstam, vd för OnePartnerGroup.

Lagkaptenen Elsa Karlsson ställer sig positiv till samarbetet.

– Att vi i laget får den här möjligheten är riktigt bra. Jag tar själv examen om två månader och kommer definitivt ta chansen att ta hjälp av OnePartnerGroup för att få stöttning med både CV och personligt brev, säger hon.

I samarbetet mellan IFK Kalmar och OnePartnerGroup kommer spelarna få chansen att genomgå personlighetstester för att skapa ännu bättre förutsättningar för framtiden.

– Samarbetet med OnePartnerGroup ger tjejer som spelar på elitnivå möjligheten att kombinera jobb och fotboll på ett bra sätt, men öppnar även dörrar för framtiden. Det tycker vi i IFK Kalmar känns inspirerande och oerhört kul, säger ordförande Nicklas Klope.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.