Laddar

Inga nerver inför premiären av Enkelstöten för Kalmarbon

Under onsdagskvällen är det äntligen dags för premiären av TV4-serien Enkelstöten.

delningar

Under onsdagskvällen vid klockan 21.00 har Enkelstöten premiär på TV 4. Serien har spelats in delvis i Kalmar det kommer att dyka upp en del lokala ansikten.

En av de vi får se i rutan är kalmarbon Björn R. Å. Björnetoft som gör skådespelardebut. Han kommer att spela en kriminell figur som huvudpersonerna Sissela Kyle och Lotta Tejle får stifta bekantskap med efter att de rånat en bank i Stockholm. Än så länge känner han inte av några premiärnerver.

– Det känns nog mer för andra än för mig. Jag har inte tänkt så mycket på det utan har hela tiden blivit påmind av mina nära och kära. Jag har inte ens sett trailern än men jag kommer att sitta bänkad imorgon, säger han.

Har du bjudit in till en liten tittarfest? – Nej, jag fick förslaget om att ordna en men det känns roligare att ta det när jag är med i avsnittet.

Kalmarborna får alltså vänta i några avsnitt innan Björn gör intåg i rutan. Men innan dess kan man njuta av den breda kalmaritiskan och miljöerna som många kan känna igen sig i.

– Jag vill också passa på att tacka för allt stöd jag fått under den här resan, särskilt av min ex-fru som stöttat mig så otroligt mycket. Jag står fortfarande med båda fötterna på jorden men ibland tittar jag upp mot min lilla Oscar-statyette som jag fick från Sveriges Radio för ett tag sedan och tänker att det här är ganska kul, avslutar Björn.

Titta på trailern till Enkelstöten i spelaren nedan: