Laddar

Invigning: Frank har blivit Frank Atelier

I helgen var det invigning av nya Frank Atelier. Ett fusionskoncept mellan klippning, hudvårdsbehandlingar och butik. "Det var en match made in heaven”.

delningar

Josefine Bergström har drivit Frank som ensam ägare med fem anställda frisörer sedan åtta år tillbaka. Samtidigt har en vision om ett fusionskoncept vuxit fram. Genom några gemensamma vänner träffade hon Gabriella Bergvall.

– Det var en ”match made in heaven”. Nu står vi här med vår nya butiksdel säger Gabriella och Josefine med två stora leenden.

Under en lång tid har lokalerna renoverats och utökats, och det har såklart skapat utrymme för mer kreativitet. I butiken säljs det allt ifrån skrivböcker, fotogenlampor, hårvårdsprodukter, smycken, art-prints och Mini Rodini. Den gemensamma nämnaren för hela sortimentet är att det är noggrant utvalda produkter och varumärken.

I helgens var det invigning och succé är bara förordet. – Det har varit en ström av folk hela helgen och vi är så otroligt tacksamma för det stöd vi fått av vänner och familj.

– Hela konceptet blev mycket väl mottaget av besökarna. Fusionen mellan shopping, klippning och  hudvårdsbehandlingar verkar vara något som saknats i stan säger Gabriella.

Foto: Cajsa Bengtsson.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.