Laddar

Invigningsfest när Cubus kom till Kvasten

Cubus finns nu även på Kvasten. Modebutiken har haft invigning i kväll – 24Kalmars Emelie Rosenlund tog "tempen" på citys färskaste butik.

delningar

(För fler bilder, klicka på pilarna)

Cubus har flyttat in till nyrenoverade lokaler i Kvasten. I kväll var det premiär – och det var feststämning, med snittar, dryck – och det var många som hade hittat dit direkt. Sofi Sjöström, är butikschef, och hade mycket att stå i – men tog sig tid att prata med 24Kalmar.

Hur känns det att ha öppnat en ny butik här i Kalmar? – Det känns jättebra. Vår butik på Hansa går så väldigt bra så det fanns verkligen utrymme för en butik till i stan, så vi tror jättemycket på den här butiken. Allt känns jättebra.

Vad har ni för mål/förhoppningar med den här butiken? – Vi tror att den riktigt, riktigt trendiga kunden som kommer att ta sig in till stan eftersom vi tror att det är lite mer av den sortens  kunder här inne i stan. Det är vår förhoppning. Det syns kanske lite i butiken med för vi har satsat mycket på de olika trenderna här. – Sedan har vi både dam-, herr- och barnavdelning samt underkläder och kosmetika här, vilket är precis samma avdelningar som på Hansa, säger Sofie Sjöström.

 

 Maj-Britt Brynberg (kund):

Vad tycker du om att Cubus har öppnats på Kvasten? – Det tycker jag verkar jättebra. Nu i kväll är jag här med mitt barn och barnbarn. Jag har varit på Cubus på Hansa tidigare och där tyckte jag att det var jättebra så det här blir nog bra det också, det är väldigt stort här.

 Tatiana Karlsson (kund):

Vad tycker du om att Cubus har öppnats på Kvasten? – Jag tycker det är jättebra, de som inte har möjlighet att åka till Hansa kan komma hit istället. Jag tycker det här stället är jättefint, väldigt stort och mycket varor. I dag letar jag efter lite barnkläder till mina barnbarn och kläder till min man. Sedan får jag väl se om jag hittar något roligt till mig också. Man får passa på nu när det är 30 procents rabatt. Det är billigt.

Fakta/Cubus Cubus är en av Skandinaviens största modekedjor med ca 300 butiker i sex länder. Cubus har ca 4 000 anställda och är en del av Varner-Gruppen som består av tolv kedjor och har ca 8 500 anställda i nio länder, med huvudkontor i Oslo. Cubus har egna design- och inköpsavdelningar som utvecklar och köper in kollektionerna. Cubus erbjuder moderiktiga kläder till ett bra pris genom att ha få mellanhänder, köpa in stora volymer, vara kostnadsmedvetna i alla led samt genom en effektiv distribution.

Relaterade artiklar