Laddar

Ismael har lämnat Kalmar FF – så hyllas han av fansen

Brassen Ismael överöst av kärlek från KFF-fansen. "Vem kan ersätta en så bra spelare?", undrar en supporter.

delningar

På onsdagen offentliggjordes till sist Ismaels övergång till ryska klubben Akhmat Groznyj. I samband med att affären blev klar passade 22-åringen på att tacka för de 4,5 åren i föreningen.

– Jag vill rikta ett stort tack för allt stöd som jag har fått genom åren. Både från alla inom föreningen och från alla fantastiska supportrar som har stöttat mig, förklarade Ismael via Kalmar FF:s hemsida.

Brassen, som förra säsongen utsågs till Kalmar FF:s bäste spelare, lämnar onekligen ett stort tomrum efter sig. På sociala medier uttryckte många KFF-fans tacksamhet och beundran för den bollskicklige mittfältaren som kom till Kalmar FF i början av 2013 – då bara 18 år gammal.

”Det är bara att gratulera Ismael, men det är med saknad!! TACK FÖR DIN TID I KFF!!!”.

”Vem kan ersätta en så bra spelare?”

”Tack Ismael för den tid du funnits i KFF! Och lycka till!”

”Tung förlust för KFF, men sådan är ju fotbollen idag.”

”Tråkigt att se honom lämna. Det har varit roligt att se hans utveckling från ungtupp till en av allsvenskans bästa spelare. Lycka till!”

”Lycka till. Synd att han går nu hade hoppats på några till matcher i FF-tröjan han har betytt otroligt mycket för laget.”

”Lycka till Ismael. Samt välkommen tillbaka när ditt äventyr är klart.”

”Tack för din tid i Kalmar Ismael hoppas att du får det bra i Ryssland.”

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.