Laddar

Johan Rheborg underhöll i Kalmarsalen

Den kände komikern förbereder för sin stora show 2018 genom att testa på publiken i Kalmar.

delningar

Johan Rheborg är kanske mest känd hos de flesta som Fredde från tv-serien Solsidan men nu är han ute på en turné för att gå tillbaka till där allt började, nämligen med stand-up. I februari nästa år har hans nya show premiär och för att förbereda inför den åker han runt i Sverige för att göra en ”try out”.

En av orterna som får ta del av Rheborgs testshow är Kalmar och under torsdagskvällen huserade han på scenen för att berätta om sitt liv.

Kvällens första riktiga skratt, som följdes av applåder, kom efter att Rheborg berättat om hur han plötsligt satt i en tv-soffa och skulle diskutera finkultur.

– Jag vet inte hur det händer men jag tackar ofta ja till saker jag är underkvalificerad för. Precis som alla män. Som Stefan Löfven, avslutade han.

Skämten om Sveriges stadsminister slutade inte där, vilket verkade vara till mångas glädje, och blandades bland annat in med historier om en slamsugare, en mäklare som liknar en silverfisk och ett märkligt internetköp som gjordes klockan tre på morgonen.

Relaterade artiklar