Laddar

Jula flyttar till nytt läge i Kalmar

Jula flyttar inom kort sin butik från Giraffen köpcentrum till Hansa City. " Vi tror mycket på Kalmar", säger Julas VD Kari Koivisto.

delningar

Det är nu klart att Jula flyttar till ett nytt läge i Kalmar, skriver företaget i ett pressmeddelande. Våren 2017 flyttar butiken från sitt nuvarande läge i Giraffens köpcentrum till Hansa City.

– Vi jobbar alltid hårt med att utveckla vår verksamhet och hitta bästa läget för våra varuhus. Vi tror mycketKalmar och den nya platsen på Hansa City är ett riktigt bra Julaläge, nytt och fräscht, med vårt senaste koncept och bra parkering, säger Kari Koivisto, VD Jula Sverige AB i ett pressmeddelande.

Julas nya varuhus i Hansa City kommer att bli cirka 3000 kvadratmeter stort och med cirka 13 500 artiklar.

– Vi vill fortsätta att utvecklas i Kalmar som är en stark marknad för oss. Det nya läget ger oss även möjlighet att samla upp handelsflöden från exempelvis Öland, Oskarshamn och även från väster, exempelvis från Nybro, säger Kari Koivisto vidare i pressmeddelandet.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.