Laddar

Kvinnlig cyklist förd till sjukhus efter trafikolycka

(Uppdaterad 20.21) Polisen kommer att utreda hur olyckan gått till.

delningar

På tisdagskvällen blev en kvinnlig cyklist i 50-årsåldern påkörd av en bil i Krafslösa i norra Kalmar. Larmet kom vid 19.15-tiden och olyckan skedde i korsningen mellan Krafslösavägen och Runnehällsvägen.

– Brandkåren och två ambulanser är på plats. Mer information än så har jag inte i nuläget, säger Ulrika Therner, larmoperatör på TLC vid 19.35-tiden.

Enligt uppgifter från polisen var personen vaken och talbar efter händelsen.

– Vi har varit på plats ett tag nu, men än så länge har jag ingen mer information om skadeläget, säger Fredrik Bratt, presstalesperson på polisens ledningscentral vid 20-tiden.

Misstänker ni något brott? 

– Det är för tidigt att avgöra i nuläget.

Vid 20.10-tiden meddelade polisen att cyklisten fått föras till sjukhus med ambulans. Bilföraren är en kvinna i 45-årsåldern. En anmälan om trafikolycka har upprättats och polisen kommer att utreda hur händelsen gick till.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.