Laddar

Kallenberg: ”Vi är 30 procent bättre än förra året”

Tabellen säger en sak – känslan en annan. "Det kanske låter konstigt, men vi är 30 procent bättre i år", säger FBC Kalmarsunds tränare Adam Kallenberg.

delningar

Efter åtta omgångar ligger FBC Kalmarsund på den nedre halvan av tabellen. Dock är det  bara sex poäng upp till den övre halvan av tabellen. Men tränaren Adam Kallenberg är inte särskilt oroad över tabellplaceringen just nu.

– Jag står bakom killarna till 100 procent. Vi är på en resa och är på rätt väg. Vi har bytt en Trabant till en Opel. Nu ska vi snart växla upp till en finare bil. Killarna är jävligt lyhörda och tror på det jag säger. Vi tar steg för steg hela tiden, säger Kallenberg.

Under söndagseftermiddagen väntar möte med den upphaussade nykomlingen Visby.

– Jag räknar inte Visby som en nykomling. De har värvat friskt och är ett starkt lag. Jag hoppas att vi ska kunna styra matchbilden efter vår gameplan, säger Kallenberg.

Det är en viktig sexpoängsmatch för FBC.

– VI har chans att gå förbi två lag om vi vinner och närma oss toppen. Vi möter flera topplag på rad nu, så det är upp till bevis.

Till matchen mot Visby går Anton Nilsson in som back.

– Det är otroligt sparkapital vi har där, säger Adam Kallenberg.

 

FBC Kalmarsund–Visby

Vad: Innebandyallsvenskan, omgång 9.

När: Söndag, 15.30.

Var: Kalmar Sportcenter (gratis).

Läget i FBC: Simon Lindström är ej tillgänglig. Anton Nilsson går ned som back.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.