Laddar

Kalmar FF-profilen slutar – efter nio år

"Det är med ett rejält vemod som jag väljer att sluta."

delningar

I somras meddelade den populäre planskötaren och KFF-profilen Jonas ”Poletten” Karlsson att han skulle lämna Kalmar FF. Nu är det dags för nästa profil att tacka för sig. Efter nio säsonger som speaker på Kalmar FF:s hemmamatcher lägger krögaren Martin Bergvall Nilsson mikrofonen på hyllan.

”Det är med ett rejält vemod som jag väljer att sluta som speaker på Kalmar FF’s hemmamatcher. Det är inte heller någon hemlighet att jag är sugen på att komma ut i Europa. Jag är inte ung längre, kanske är det sista chansen. Skämt och sido. Anledningarna är många men förutom det självklara som tid med min älskade familj så har det kommit in nya uppdrag som kommer att kräva fullt fokus och mycket tid, bland annat två stora projekt på Öland i sommar där två nya restauranger ska öppnas i Böda, samt min blomstrande skådespelarkarriär på Villa Solbacken där fem föreställningar råkade bli …50”, skriver Bergvall Nilsson på Instagram.

Han började sin speakerkarriär det berömda guldåret 2008 – då Kalmar FF tog hem allsvenskan.

”Det blev nio fantastiska år som speaker och ett SM-guld. Tack för allt Kalmar FF! Nu ser jag fram emot att få följa laget från sidan och sjunga: Här är Smålands stolthet från Kalmar!”, avslutar han inlägget.

Relaterade artiklar