Laddar

Kalmar FF U19: Rydström kräver mer trots 8–0 på Syrianska

Kalmar FF gjorde 8–0 på Syrianska i U19-allsvenskan. Då kräver Henrik Rydström lite mer. "Vi jämför oss själva med det bästa vi har i landet och då vill jag ha en bättre kvalité", säger KFF-tränaren.

delningar

Gustav Eriksson Söderström blev tremålsskytt när Kalmar FF besegrade Syrianska med hela 8–0 i U19-allsvenskanGasten.

Men Henrik Rydström kräver lite mer än stora siffror för att vara helt belåten.

– Man ska väl egentligen inte gnälla – och inget ont om Syrianska – men vi jämför oss själva med det bästa vi har i landet och då vill jag ha en bättre kvalité än vad vi stundtals levererade, säger KFF-tränaren som valde att plussa för Herman Hallberg i matchen:

– Herman ska opereras om ett tag men känner sig hyfsad ändå. Han gjorde många saker som var bra, han visade upp vissa saker som är på en nivå som gör att man ser vilken talang han är.

KFF är i farten på söndag igen, den här gången mot Täby borta.

– Vi har dessutom en U21-match på tisdag, U17 har också match. Vi hade behövt tio spelare till. Ola (Petersson) ville låna två spelare till Bergas match mot Karlskrona men det får han tyvärr inte den här veckan. Just nu har jag bara elva spelare klara till Täbymatchen, säger Henrik Rydström.

 

Fotboll, U19-allsvenskan Kalmar FF–Syrianska 8–0 (2–0) Målen, KFF: Gustav Eriksson Söderström 3, Elie Kouakou 2, Robin Clason, Herman Hallberg, Isak Magnusson.

Relaterade artiklar