Laddar

Kalmar FF värvar in målvakt

21-åringen provspelade i november. Nu har han skrivit på ett kontrakt med Kalmar FF.

delningar

Hampus Strömgren var i Kalmar och visade upp sig i slutet av november månad. Efter beskedet att John Håkansson lånas ut till Åtvidabergs FF går 21-årige Strömgren den motsatta vägen.

– Jag stod utan kontrakt och hade väldigt bra kontakt med Thomas Andersson-Borstam. Det känns som ett bra steg i min utveckling att komma till Kalmar FF. Nu ser jag fram emot att fortsätta utvecklas i en allsvensk förening. Målsättningen är givetvis att konkurrera på allvar och försöka slå mig in i truppen. Mina största styrkor som målvakt är min räckvidd, spänst och styrka i luftrummet, säger målvakten till Kalmar FF:s hemsida.

Under 2017 blev det två matcher i superettan för Åtvidaberg för den 198 centimeter långa målvakten som var utlånad under säsongen från Mjällby AIF.

I och med värvningen av Hampus Strömgren är Kalmar FF:s målvaktsbesättning komplett. Sedan tidigare finns Lucas Hägg Johansson och Ole Söderberg i truppen.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.