Kalmar HC får ladda om: "Ingen tid att deppa"

Kalmar HC och Lenny Eriksson får ladda om. Foto: Dennis Johansson/Mattis AnderssonKalmar HC, Lenny Eriksson

Laget begav sig till Stockholm för att avancera mot play-off 2. Dessvärre blev det förlust – men KHC får revansch redan under morgondagen.

delningar

Kalmar HC åkte till Stockholm med hopp om att slå Huddinge IK för andra gången den här veckan. Men istället sprack det hoppet och KHC förlorade matchen med 4-3.

Inför andra perioden hade KHC ledning med 3-1 men de lyckades inte förvalta den på rätt sätt.

– Vi lyckades inte med att skaffa det där lugnet i andra perioden som vi hade behövt och inför sista perioden står det 3-3. Huddinge lyckas avgöra av en slump, de får med sig en studs som går deras väg. Men det är sådant som kan hända i en tight play-offmatch, säger KHC:s tränare Lenny Eriksson.

Kalmar HC:s förlust under fredagkvällen tvingar fram en till match mellan de båda lagen. Den avgörande matchen spelas under lördagen klockan 16.00. När slutsignalen har gått vet vi om det blir Kalmar HC eller Huddinge IK som går till play-off 2.

– Nu ska vi äta, vila, sova och äta frukost. För imorgon är det återigen slutspelshockey. Det finns ingen tid att deppa. Vi ska bara bygga ny energi på 24 timmar.

Resultat

Huddinge IK – Kalmar HC 4-3 (1-2, 2-1, 1-0)

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar