Laddar

Kalmar HC storfavoriter bland spelare: ”Ett riktigt bra lag”

Bettingsajten har listat de populäraste lagen i hockeytvåan.

delningar

Totalt är det 89 lag runtom i landet som gör upp i hockeytvåan den här säsongen. Nu har spelbolaget Nordicbet listat de största favoriterna av samtliga lag i landets fjärde högsta serie.

– Det finns ett stort intresse för Hockeytvåan runtom i landet och det är därför ett oddsutbud som uppskattas av spelare i hela Sverige. Hetast så här långt under säsongen är Södra B-serien där fyra av de tio mest populära lagen håller till, säger Leopold Neurath, oddssättare på Nordicbet.

I den serien hittar vi även Kalmar HC – laget som är störst favoriter av alla så här långt – och som toppar listan före alla övriga 88 föreningar.

– Kalmar HC har varit storfavorit redan från seriestart, har ett riktigt bra lag för den här nivån och ambitioner att nå division 1. Uppenbarligen tror spelarna mycket på laget så här långt och det gör de rätt i – för Kalmar ska klara av att nå ettan i vår, säger Leopold Neurath.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.