Laddar

Kalmarbo prisas som Årets Mentor: ”Gläds av att se andra lyckas”

Anders Myrbäck blir årets mentor för adeptföretaget Hatstore i Kalmar.

delningar

Kalmarbon Anders Myrbäck har utsetts till Årets Mentor i länet under kategorin tillväxtföretag. Han är även nominerad till ovanstående utmärkelse för hela Sverige.

– Ordet mentor är idag ett begrepp som beskriver en person som med hjälp av erfarenhet och kunskap stödjer och agerar bollplank för någon, oftast i en yrkessituation. Vi på företaget Almia har länge jobbat med mentorskap och idag driver vi det som faktiskt är världens största mentorprogram för företag, säger prisutdelaren David Lengström, vd för Almi Kalmar län.

Under tisdagens prisceremoni var alla på plats för att gratulera Anders Myrbäck för en hedervärd insats som mentor för det expanderande adeptföretaget Hatstore.

– Anders Myrbäck, årets mentor har en lång och framgångsrik bakgrund inom företagande, både som ledare och som coach. Det delar han gärna med sig av med stort engagemang. Han gläds av att se andra lyckas och hans positiva personlighet smittar av sig på andra i hans närhet, säger David Lengström.

– Det är en jätteära att bli utsedd till Årets Mentor och framförallt att känna att ni tycker att det man bidrar med gör skillnad. Mentorskapet ger precis lika mycket tillbaka, säger Anders Myrbäck.

– Jag är väldigt stolt och glad över det här priset, men framförallt väldigt stolt över vad personalen på Hatstore åstadkommer, säger Anders Myrbäck. 

– Vi är otroligt tacksamma över det här året som har gått tillsammans med Anders. Han har alltid funnits där för oss och hjälpt till när vi stött på problem. Bara den känslan och tryggheten att veta att någon finns där, det är vi otroligt tacksamma för, säger Niklas Nordheim, adept på Hatstore.

Niklas Nordheim driver e-handelsföretaget Hatstore tillsammans med Filip Klasson. Här kan du läsa mer om företaget när 24Kalmar hade dem som ”Veckans företag”.

Felicia Haglund

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.