Laddar

Kalmarbo vann tävling – klar för Allsång på Skansen

"Jag är ganska nervös. Förhoppningsvis är nerverna på plats när det gäller", säger Frida Gunnarsson inför tisdagens direktsändning.

delningar

Det direktsända tv-programmet Allsång på Skansen har varje vecka en till två miljoner tittare. I tisdagens avsnitt gästar Kalmarbon Frida Gunnarsson scenen på Djurgården i Stockholm.

– Jag är ganska nervös. Jag gick estetisk linje (sång) på gymnasiet så jag har stått på scen innan men nu när det är direktsändning är det en annan femma. Förhoppningsvis är nerverna på plats när det gäller, säger Frida Gunnarsson.

Det var efter förra veckans program som 23-åriga Gunnarsson, på uppmaning från programledaren Sanna Nielsen, la upp en video på sig själv på Instagram med hashtag #MinAllsång. I videon sjunger hon Mats Olins låt Jag tror på sommaren. Samma sång ska hon framföra på Skansen.

– Jag satt hemma i soffan på torsdagskvällen och såg att det var deadline för tävlingen klockan 23.59. Så jag cyklade ner till Kalmarsundsparken och spelade in filmen. Klockan var halv tolv när jag la upp klippet och dagen efter skrev de ”Grattis, du har vunnit”.

– Då blev jag lite paff. Det blev nästan som en chock. Jag trodde verkligen inte att jag skulle vinna, säger Gunnarsson.

Efter att chefen på Telenors kundtjänst godkänt hennes sena ledighetsansökan tackade Frida ja till att medverka i programmet.

– Eftersom jag ska vara med i tv var det inga problem, säger Frida och skrattar.

– Jag har tittat på programmet sedan jag var liten och det ska bli kul att se hur allt är uppbyggt och hur exempelvis repetitionerna fungerar. Att dessutom få medverka ska bli jättehäftigt och det är kul att jag har fått den här möjligheten.

Allsång på Skansen sänds klockan 20 på SVT 1.

 

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.