Laddar

Kalmarbon klar för finalveckan i Farmen

Är bland de fem sista som har chansen på en halv miljon kronor.

delningar

I egenskap av storbonde förra veckan riskerade inte Robert Lundström, från Kalmar, att falla på målsnöret och åka ut innan finalveckan i TV4:s dokusåpa Farmen.

På måndagskvällen inleds den sista veckan på Farmen och på söndag vet vi om Kalmar får en vinnare i den populära tv-serien för andra året i rad. Förra året tog som bekant Niklas Ravnestam, från Kalmar, hem slutsegern och prissumman på 500 000 kronor.

I en tidigare intervju med 24Kalmar har Robert Lundström kommenterat den stundtals hätska stämningen som har rått på Farmen. Han poängterade dock att det fanns ljusglimtar.

– Vi  hade många roliga, ljusa stunder med. Vi spelade till exempel Maffia på kvällarna när det var för mörkt att jobba ute. Alla deltagarna var med och vi skrattade så att vi tjöt. Att vara på Farmen är speciellt. Man är konstant hungrig, man delar hus med personer som man aldrig annars skulle ha umgåtts med, man sover lite och man har krav på sig att klara uppdrag. Samtidigt är det en tävling där förutsättningarna ändras ofta så man tänker mycket taktik med. Det tar på en.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.