Kalmarföretag bäst i Sverige: "Står för ärlighet och trygghet"

Vårdförbundet Direkt använder Ring ups tjänster. Foto: Ring up/Pressbild

Telefonikedjan uppmärksammas nationellt.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Ring up med sitt huvudsäte i Kalmar, och filialer på 60 orter över hela Sverige, firar i år inte "bara" sina 30 år på marknaden. Telefonikedjan kan nämligen även stoltsera med titelen "bästa telefonileverantören i Sverige 2018", som delas ut av Custice Awards. Det efter att företagskunderna själva fått tycka till om leverantörerna.

– Det är verkligen jätteroligt! Varför vi tilldelas utmärkelsen beror nog på att vi sitter på en väldigt hög kompetens och ärlighet. Samtidigt som vi finns på "riktigt". Vi finns på 60 orter i Sverige och möter våra kunder även fysiskt. På så vis får de ett ansikte av oss, säger Mikael Johnsson, kedjechef på Ring up.

Så sent som i maj i fjol ändrade bolaget sin grafiska profil. Däribland byttes den tidigare företagsloggan ut mot en ny. En stärkning av varumärket tror Mikael Johnsson har varit ett framgångsrecept.

– Jag tror mycket väl att vår uppfräschning av varumärket kan ligga till grund i att kunderna är nöjda med oss. Vår nya logotype speglar det vi faktiskt står för – ärlighet och trygghet. Jag tror att de lättare kan känna igen oss och vad vi står för i vårt nya ansikte, berättar kedjechefen.

Hela 1,2 miljoner har svarat på nöjdkundundersökningen, den som omfattar alltifrån leverantörens kompetens till tillgänglighet.

Ring up tilldelades utmärkelsen även lokalt i länen Halland, Gävleborg, Gotland, Kalmar och Kronoberg.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar