Laddar

Kalmarföretaget – en av Sveriges 100 mest framgångsrika e-handelsbutiker

Kalmar är ett populärt tillhåll för e-handelsföretag och nu har ett av dem lyckats kvala in på en topp 100-lista.

delningar

Payson har listat vilka e-butiker i Sverige som har haft högst procentuell tillväxt under förra året med hjälp av statistik från Allabolag.se.

Av Sveriges 100 bästa företag så hittar vi Nordsool, som har sitt säte i Kalmar, på en hedersam 38:e plats. De har gjort en procentuell ökning av omsättningen på 1 012 procent från år 2015 till 2016. Värt att nämna är att man även har en relativt hög omsättning sett till en del andra företag på listan.

– Näthandeln har under de senaste åren haft en mycket stark tillväxt och allt fler konsumenter upptäcker hur smidigt det är att handla på nätet. Det är exempelvis enklare att hitta nischade produkter som är svårare att hitta i fysiska butiker. E-handeln växer inom de flesta kategorier, men vi kan se att de produkter som är mest populära är kläder, sporttillbehör och inredning. Nu ser vi fram emot en stark avslutning på året där vi med säkerhet kommer att se ytterligare försäljningsrekord för e-handeln, säger Emma Lindgren, marknadschef på Payson.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.