Laddar

Kalmarkrog arrangerar ny tävling – ska utse stans bästa dj

Nu har du chansen att vinna det ärofyllda priset som Kalmars bästa dj.

delningar

Roland Rahhal, nöjeschef på Harrys, är hjärnan bakom arrangemanget och menar på att det finns enormt många duktiga dj:s i Kalmar.

– Nu vill vi en gång för alla utse Kalmars bästa dj. Vi vet om att det finns många duktiga där ute – både yngre och mer erfarna, säger han.

Tävlingen kommer pågå under januari och februari – och anmälningstiden går ut den 1 januari.

– Det finns några favoriter som vi gärna ser är med. Det optimala hade varit om det anmälde sig ett tiotal. Men vi hoppas att det blir 15-20 stycken, säger Roland, som la ut evenemanget på Facebook under fredagen – och redan under de första timmarna ramlade de första anmälningarna till tävlingen in.

Tävlingen kommer utformas som ett battle, där dj:s går upp två och två och kör i en halvtimme vardera i två set, uppe på nattklubben på Harrys.

– Därefter få publiken rösta genom att skriva på en lapp vilken dj de tyckte var bäst och vi kommer även ha en konferencier som leder tävlingen.

Från grundomgången går man vidare till en semifinal som under februari månad mynnar ut i en final – där Kalmars bästa dj ska koras.

– Det här är helt nytt från Kalmar och förstapriset är 10 000 kronor och en vandringspokal. Tvåan får ett tröstpris på 1 000 kronor i presentkort på Harrys, säger Roland Rahhal.

Relaterade artiklar