Laddar

Stryktipset-vinnaren: ”Jag minns knappt matchen”

Småbarnspappan från Kalmar prickade 13 rätt – blev mångmiljonär. "Jag tänkte att det måste blivit fel". Se hela vinnarkupongen i artikeln.

delningar

Lördagens Stryktipset-omgång var en svårtippad historia där endast fyra rader lyckades pricka in alla rätt. En av dem tillhörde en småbarnspappa i 30-årsåldern från Kalmar.

– Det är chockerande. Jag minns knappt matchen. Jag vandrade fram och tillbaka framför min TV, säger vinnaren i en intervju med Svenska spel.

Kupongens sista match var Tottenham–Everton. Kalmarbon hade spikat Tottenham-seger och när stjärnan Harry Kane satte både 2–0 och 3–0 i inledningen av andra halvlek var saken klar.

– Det var väldigt bra för mitt hjärta, säger vinnaren och fortsätter:

– När matchen var slut satt jag och uppdaterade Svenska Spel-appen varje sekund för att få resultatet bekräftat. När det väl blev bekräftat trodde jag inte på det. Jag tänkte att det måste blivit fel. Det är för många siffror. Det måste vara 33 000 kronor.

Men utdelningen var betydligt högre än så – 3 330 700 kronor för att vara exakt.

– Det här förenklar livet drastiskt. Jag kan ge mina barn ett startkapital när de fyller 18 år. Det är väldigt stort för mig. Sen har gift mig ganska nyligen. Vi har pratat om bröllopsresa, nu kan vi boka den.

Kalmarbons kupong kostade bara 48 kronor att lämna in och innehöll tre spikkryss i matcherna Newcastle–Swansea, Watford–Southampton och Millwall–Preston. 

Att topplaget Chelsea bara fick 0–0 i hemmamatchen mot Leicester var en bidragande orsak till den höga utdelningen, men det gladde vinnaren även på andra sätt.

– Jag är mest nöjd med att jag garderade Chelsea. Jag hejar på Manchester United så att Chelsea tappade poäng är en extra bonus.

Kupongen lämnades in på Stora Coop i Kalmar. Vinnaren önskar vara anonym.

 

Här är den rätta Stryktipset-raden (Kalmarbons rad visas inom parentes):

1. Tottenham – Everton 1 (1)

2. Chelsea – Leicester X (1X)

3. Crystal P – Burnley 1 (1)

4. Huddersfield – West Ham 2 (X2)

5. Newcastle – Swansea X (X)

6. Watford – Southampton X (X)

7. West Bromwich – Brighton 1 (1)

8. Barnsley – Wolverhampton X (X2)

9. Birmingham – Derby 2 (X2)

10. Bristol C – Norwich 2 (1X2)

11. Ipswich – Leeds 1 (1)

12. Middlesbrough – Fulham 2 (2)

13. Millwall – Preston X (X)

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.