Laddar

Kalmars första kontantfria krog: ”Ett naturligt steg”

Harrys i Kalmar blir först med att slopa sedlarna och mynten för att kunna lägga mer tid på gästens upplevelse.

delningar

På fredag slår Harrys i Kalmar upp portarna till sina totalrenoverade lokaler. I och med nyöppningen så tillkännager de även att de kommer att bli den första krogen i Kalmar som kommer att vara helt kontantfri.

– Vi har öppet sex dagar i veckan och genom att ta bort hanteringen av kontanter minskar vi administrationen och kan på så sätt lägga mer tid och energi på upplevelsen för våra gäster. Och det är det absolut viktigaste, säger Arthur Albert, krögare och platschef på Harrys i Kalmar.

De nya krögarna har tidigare berättat att de nu kommer satsa på ett breddat utbud som ska passa allt fler. Framförallt ska de fokusera mycket på dagsgästerna och familjerna som kommer för att äta och bowla.

– Det är viktigt att följa med i utvecklingen så att gästerna känner att vi är en modern krog. Vi har bland annat gjort en översyn av nöjesutbudet och en uppdatering av den kulinariska upplevelsen. Och eftersom de allra flesta redan betalar med kort i dagsläget blir det kontantfria ett naturligt steg för oss att ta. Det kan bli en liten övergångsperiod att vänja sig vid men i längden är det något alla kommer att tjäna på, säger Ola Hansson, krögare på Harrys i Kalmar.

Relaterade artiklar