Laddar

Kalmarstartade appen expanderar: ”Känns superbra”

Appen It’s My Styl grundades av två kalmartjejer. Nu uppdateras den med visionen att skapa en global plattform för stylistas.

delningar

Meningen med appen är en inspirerande och positiv plats för unga, där de utan fokus på utseende kan skapa sig en digital profil. Den grundades av Josephine Eskilsson och Felicia Åkerlind från Kalmar. Nu kommer även en tredje medgrundare, Jessica Baban, in i bilden.

– Vi är alltid öppna för att ta in personer som kompletterar teamet bra och delar vår vision. När vi signerade Jessica kändes det som att ytterligare en pusselbit föll på plats, säger Felicia Åkerlind.

I samband med att Jessica Baban, som har tidigare erfarenhet inom design och gaming, kommer in i samarbetet ska appen utformas lite annorlunda. Den kommer till exempel att byta namn till stylistas.com och mer fokus ska läggas på livsstil och nöje.

– Vår vision är samma, vi vill bli en global inspiration- och uttrycksplattform för unga inom livsstil. Mycket kommer dock att ändras, vi kommer till exempel att släppa nya features och en helt ny look, berättar Felicia Åkerlind.

Relaterade artiklar