Kalmarsundsrevyn slår rekord: "Jobbat hårt"

Kalmarsundsrevyn har med en månad kvar redan slagit det tre år gamla rekordet. - Foto: Carl Winsth

Senaste rekordet slogs 2016. Nu har man redan bräckt det.

1 person har reagerat på denna nyheten

delningar

Sveriges tredje största revy, Kalmarsundsrevyn, har slagit rekord i antalet sålda biljetter. Trots att det är över en månad kvar av spelperioden har man med sin föreställning "Känn dig som hemma" redan slagit det gamla rekordet från 2016 på 8883 sålda biljetter. Den populära revyn har nu sålt över 8900 biljetter.

– Det beror nog på att vi har fått ihop ett bra nummer. Vi har varit extra noggranna i år. Sen har vi en bra ensemble som har kunnat ta till sig våra texter och jobbat hårt. Det fick vi betalt för på premiären. Man märkte på publiken att de tyckte om det. Det har blivit så varje helg. Det är ingen helg som har känts dålig, säger Anna Rydell, från Kalmarsundsrevyn.

Känner ni att ni har gjort något extra i år?

– Vi har blivit bättre och bättre för varje år. Vi har en lite mer färdig produkt i år än tidigare. Vi har arbetat hårdare med repetitioner och ställer lite högra krav. Sen finns det alltid grejer som kan bli bättre, vi vill alltid utvecklas.

Hur känns det att få ett sånt här erkännande?

– Det är ju väldigt roligt. Man får ytterligare energi. När man lägger ner så mycket tid och energi på det så är det väldigt roligt när det blir bra.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar