I samarbete med annonsör

Kalmartravet bjuder på magisk julshow – med SM-mästaren i magi

Kalmartravet slår på stort med ett fullspäckat höstprogram. Förutom ett högklassigt julbord med trollerishow kan man stolt presentera en rad nya programpunkter.

delningar

Det är inte en lugn stund på Kalmartravet som firar att Spiken Restaurang och bar står klar efter en omfattande renovering. Den 28 november bjuder man in till en magisk kväll med ett kvalitativt julbord signerat den egna krögaren Karlsson och en trollerishow från SM-vinnaren i magi – David Persson.

– Det blir ett julbord som vi stolt kan säga är "på riktigt". Det blir både hemlagat och närproducerat, säger Andreas Danielsson, marknadsansvarig på Kalmartravet.

Julbordet kommer att avnjutas i lugn och ro men de 200 gästerna kommer att få uppleva en intim och fartfylld trollerishow både vid minglet och till kaffet efter maten.

– Min uppgift är att leverera en magisk touch på kvällen och det kommer jag att göra redan vid minglet genom at möta upp gästerna och trolla i mindre grupperingar. Det blir lite speciellt, för de kommer verkligen få uppleva magi på nära håll, säger David Persson.

Efter middagen går Persson upp scenen och kvällens huvudnummer tar plats.

– Efter maten kommer jag att gå på med en magisk show. Det blir fartfyllt, publikinvolverande och man skulle kunna säga att det blir en blandning av mina bästa nummer i min mångåriga karriär, säger David Persson.

Bland övriga händelser under hösten bjuder Kalmartravet bland annat in till Tjejkväll den 10 november med god mat, utställare och bubbelprovning. Även detta i den nyrenoverade restaurangen Spiken.

Varje tisdag fram till den 27 november serverar man dessutom lunchbuffé med salladsbord, soppa och kött- eller fiskrätt.

– Det som är så bra är att man kan parkera 20 meter ifrån lunchrestaurangen. Det är lätt och smidigt och finns alltid gratisplatser, säger Andreas Danielsson.

Höstens programpunkter hittar du i Kalmartravets kalender.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.