I samarbete med annonsör

Kalmartravet gör storsatsning på AW – högt tryck på biljetterna

I vår börjar After Work-satsningen som bjuder på olika temabuffér, utvalda gäster och trav. "Det här är den perfekta umgängesformen när man ska göra något med kollegorna", säger Andreas Danielsson på Kalmartravet.

delningar

I vår och i höst kommer Kalmartravet erbjuda ett helt nytt After Work-koncept för den som vill fira in helgen med god mat, dryck och trav tillsammans med kollegorna.

– Trav är den perfekta umgängesformen när man ska göra något med kollegorna, företaget eller kunderna. Det blir lite spel och spänning och det blir inte hundra procent fokus på sporten, som vid många andra evenemang. Ett lopp är över på cirka två minuter och då har man gott om tid att umgås med sina kollegor eller kunder, säger Andreas Danielsson.

Festligheterna kommer att ta plats i Kalmartravets totalt nyrenoverade restaurang Spiken som är Kalmars enda etagerestaurang och en av Sveriges absolut modernaste och fräschaste travrestauranger.

Kalmartravets egen krögare Jonas Carlsson kommer att stå för maten som serveras i olika teman vid varje tillfälle. På premiären den 29 mars blir det amerikanskt tema och den 26 april är det spanskt.

– Carlsson är en av Kalmars mest erfarna krögare jäkligt duktig och med honom blir det riktigt bra standard på varje buffé. I priset på 299 kronor ingår entré, program, temabuffé samt ett glas vin eller öl.

På AW-premiären kommer Kalmar FF:s nya tränare Magnus Pehrsson & Jesper Norberg att vara på plats kl 18:00 för att prata om läget i truppen inför den kommande säsongen. Fler gäster kan bli aktuella i framtiden.

– Vi ska försöka göra något extra varje gång. På premiären blir det intervju med Magnus Pehrsson på scenen och vi kommer lotta ut biljetter till Kalmar FF:s premiär mot Sirius, säger Andreas Danielsson.

Redan nu har AW-kvällen tagit emot 150 förhandsbokningar och biljetterna går åt i högt tempo.

– Det kommer bli fullt. Men ni som inte får plats nu kan trösta er med att vi kör igen den 26 april och då kan man vara ute i god tid, säger Danielsson.

Kalmartravet fortsätter satsa på evenemang under våren och intresset att nyttja en av Sveriges modernaste travanläggning är stort. Restaurang Spiken kan abbonneras av företag och föreningar, vilket är ett uppskattat inslag i näringslivet.

– Den tolfte april är hela Spiken abonnerad. Då kommer 300 pers från Kalmar och Nybro golfklubb och då kör vi golftema med trav. Ett mycket populärt evenemang som GolfStore-butikerna på Kalmar & Nybro GK anordnar. På denna kväll är det alltid stor efterfrågan men det finns fortfarande biljetter kvar.

I fortsättningen kommer man att fortsätta satsa på tisdagslunchen i den nyrenoverade restaurangen. Då är det stor lunchbuffé med salladsbord, soppa & kaffe med något sött som gäller med valfrihet mellan kött- eller fiskrätt till ett pris på 109 kronor .

Kalmartravets After Work:

När? Premiär fredagen den 29 mars

Var? Restaurang Spiken

Pris? 299 kronor ( program och entré värde 100 kronor ingår)

Ring och boka bord: 0480-44 35 56 eller 44 35 50

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar