Kalmartrio redo för SM – i fransförlängning: "Går verkligen all-in"

Ling Tang, Nathalie Aldén och Cassandra Karlsson från Intermezzo. Foto: Intermezzo

Frisör- och skönhetssalongen skickar tre anställda till tävlingen i Göteborg.

delningar

För fjärde året i rad är det dags för SM i fransförlängning. I år hålls tävlingarna i Göteborg och från Intermezzo i Kalmar, kommer tre deltagare att göra upp om pallplatserna. Tävlingen, som är relativt ny lockar folk från hela Sverige med individuell anmälan. 

– Vi körde igång med fransförlängning för ett och ett halvt år sen och vi har verkligen märkt att det är en extremt växande marknad i Kalmar, därför känns det extra roligt att vi har tre stycken som är med och tävlar i SM, säger Johannes Norlander, marknadsansvarig på Intermezzo Frisör & Shop.

Från Intermezzo i Kalmar och Färjestaden tävlar Ling Tang, Nathalie Aldén och Cassandra Carlsson. Den sistnämnde, Cassandra Carlsson, har varit med och tävlat sedan 2017. I fjol blev hon fyra i kategorin Fantasy och tvåa i kategorin Master Volym, vilket är en av de största kategorin.

– Vi, och inte minst Cassandra hoppas och tror på en förstaplats i år. Hon går verkligen all-in för det, säger Norlander. 

För Ling Tang, som jobbat med fransar i två år, så blir det SM-premiär. Nathalie Aldén har tävlat två gånger tidigare och i fjol räckte hennes insats till en femteplats, men i år har hon siktet inställt på en pallplats.

– Det är alltid en hypad grej med tävlingar hos oss på Intermezzo så det är superkul att det är tre stycken i Frans-SM härifrån. Alla är extremt taggade och tävlingen till helgen blir en liten uppladdning inför VM 2020, avslutar Norlander.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar