Laddar

Kärleksfull biltvätt lockade: ”Vårt sätt att säga tack”

Efter succén med Halloweentema smyckade Tvättcenter i Färjestaden ut sin tunnel i kärlekens tecken. "Helgen var magisk", säger Helén Brändewall.

delningar

I flera år har Tvättcenter arrangerad en särskilt utsmyckning av sin tvättunnel i samband med Halloween. I helgen var det dags för nästa tema – Alla hjärtans dag.

Ballonger, rosa skum och en rad andra utsmyckningar mötte kunderna när de tog sin smutsiga bil genom tvättunneln i Färjestaden.

– Kunderna var positiva och överraskade över att vi ställt till med fest för att fira kärleken. Kul att vi anordnar ett stort event, alla var väldigt glada, säger Helén Brändewall.

Varför gör ni sådana speciella tunnlar?

– Det är vårt sätt att säga tack till våra kunder. Ett ”tack” kan komma i olika slag men för vår del blir det med event som är så himla uppskattade. Alla kanske inte gillar det men med tanke på vilken fin respons vi får i form av komplimanger och förbipasserande kunder så tar vi det som positivt och kommer fortsätta med dessa traditioner.

Kärlekstunneln drog en del extra kunder och särskilt road var personalen av alla ”söta och underbara barn” med sina härliga – och ärliga – kommentarer.

– De frågade ifall bilen blev rosa av allt skum och ifall pappa kunde få en ny bil istället för sin gamla, säger Helén med ett skratt.

Den som köpte en biltvätt fick också lite extra uppvaktning i form av en röd ros, geléhjärtan, bubbel och choklad.

En reaktion som stack ut var den kvinna som tvättade sin bil och sedan åkte hem och plockade upp sin man.

– Hon hämtade sin man och hans bil. Han hade ingen vetskap om varför det skulle tvätta bilen och det blev en helt underbar reaktion med kramar och skratt, säger Helén Brändewall.

Relaterade artiklar