Laddar

KFF bjuder mammor på toppmatch: ”Känns jätteroligt”

När Kalmar FF tar emot Hammarby på mors dag kan alla mammor hämta ut en fribiljett.

delningar

Den 27 maj kommer serieledande Hammarby IF till Gulfågeln arena. I samband med det har Kalmar FF släppt en kampanj som innebär att den som vill kan uppvakta sin mamma med en gratis fotbollsmatch.

– När vi såg att det var mors dag så ville vi göra någonting uppskattande för alla mammor. Då kände vi att det kunde vara en rolig grej där alla söner och döttrar kan gå på fotboll och fira sin mamma på Guldfågeln Arena, säger Kalmar FF:s marknadschef Anders Klevsand.

Erbjudandet kan nyttjas av alla säsongskortsinnehavare samt de som köper en enkel biljett. Mellan fredag den 18 maj och en vecka framåt kan ”mamma-biljetterna” hämtas ut på GFA.

– Det har varit roligt att se alla positiva reaktioner efter att vi släppte erbjudandet. Det är många som har hört av sig och vill nyttja erbjudandet vilket känns jätteroligt, säger Anders Klevsand.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.