Laddar

KFF säljer julklappar till Hammarby

Hammarby är arbetsgivare åt Nanne Bergstrand, Erik Israelsson och Måns Söderqvist. Nu säljer Kalmar FF julklappar till "Bajen". "Vi måste retas lite".

delningar

Hammarby gjorde först klart med tränaren Nanne Bergstrand som sedan handplockade Erik Israelsson inför årets lyckade superettakampanj. I går blev det klart att Måns Söderqvist lämnar Kalmar FF för Hammarby. På ledarsidan finns även förra KFF-duon Patrik Hansson och Anders Friberg. Dessutom rycker Nanne i fler KFF-spelare…

I dag släppte KFF en skämtsam outletsida där föreningen erbjuder sin allsvenska konkurrent att köpa spelare och materiel till bra priser lagom till jul.

– Vi visste om Hammarbys intresse för Måns och tänkte att vi måste göra något på det. Vi måste i alla fall retas lite, den är gjord med humor och värme, säger KFF:s marknadschef Per Rosenquist.

Ni har bland annat naturgräs, Rydströms skyddshjälm och Petter Wastå till försäljning i webbshopen. Vilken är din bästa julklapp till Hammarby? – Det måste nog ändå vara Dede Anderson, då får man en gratis korvvagn på köpet. Ett paketpris, det är riktigt småländskt, haha.

Den här kampanjen är också ett startskott till säsongskortsförsäljningen inför 2015. Målbilden där? – Vi sålde cirka 3 000 säsongskort 2014 och målet är att nå upp i 3 500 som vi hade när vi flyttade in på Guldfågeln Arena, säger Per Rosenqvist.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.