Laddar

KFF:s nya ”Bajen”-gliring

Här är Kalmar FF:s något skämtsamma passning till Hammarby-fansen inför måndagens match på Guldfågeln Arena.

delningar

Kalmar FF har tidigare skojat med Hammarby IF. 2014 släppte KFF en skämtsam outletsida där föreningen erbjöd sin allsvenska konkurrent att köpa spelare och materiel till bra priser lagom till jul.

Året efter annonserade KFF ut matchen mot Hammarby på Guldfågeln Arena som ett Smålandsderby, då den dåvarande ”Bajen”-tränaren Nanne Bergstrand, hade värvat ett flertal spelare och ledare från just Kalmar FF. Efter säsongen fortsatte man på det spåret med sitt ”Black Friday”-erbjudande.

Här kommer nästa tuffa passning från Kalmar FF. På sin hemsida har föreningen lagt ut ”information inför måndagens match mot Hammarby”.

Artikeln handlar till en början om information kring parkeringsplatser och biljettköp. Därefter avslutas informations-nyheten med en vägbeskrivning från mindre, angränsande orter, så som till exempel Påryd, Emmaboda och Buskahult.

”Här kommer vägbeskrivning och busstider för er ”äkta” Bajen-fans från angränsande orter…”, skriver föreningen på sin hemsida.

 

Foto: Skärmdump/Kalmarff.se

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.