Laddar

KFF:s passning till Hammarby: ”Den är lite rolig”

Nanne Bergstrand, Måns Söderqvist, Erik Israelsson och Mats Solheim kommer tillbaka till Guldfågeln Arena. Då marknadsför Kalmar FF matchen som "Smålandsderbyt". "Den är lite rolig", säger kaptenen David Elm.

delningar

Först IFK Norrköping borta på lördag. Sedan kommer Hammarby på besök till Guldfågeln Arena – med Nanne Bergstrand, Måns Söderqvist, Erik Israelsson och Mats Solheim i ”Bajen”.

Nu följer KFF upp kampanjen ”KFF Outlet” – en fiktiv webbshop riktad till Hammarby – med att marknadsföra matchen den 4 juni som ”Smålandsderbyt”.

– Haha, den är lite rolig, faktiskt. Vår marknadsavdelning är duktig på det där, säger forwarden David Elm.

KFF-kaptenen håller dock inte mötet med Hammarby och sina gamla lagkamrater som en extra speciell match.

– Nä, det tycker jag inte. Jag ser inte den här matchen annorlunda på något sätt, det är tre poäng som gäller. För mig är den varken större eller mindre än en annan match, säger David Elm.

Henrik Andersson på KFF:s marknadsavdelning:

– Hammarby har värvat många spelare härifrån och de vill ju vara ett Smålandslag, haha… Nä, men vi ville göra en kampanj med glimten i ögat, precis som ”KFF Outlet”. Vi tycker att det här är ett roligt sätt att lägga fram matchen på.

”Kalmar FF-profiler” i Hammarby: Nanne Bergstrand, tränare. Patrik Hansson, assisterande tränare. Anders Friberg, mental coach. Erik Israelsson, spelare. Måns Söderqvist, spelare. Mats Solheim, spelare.

Har velat värva: Filip Sachpekidis.

Ryktas att Nanne dragit i: Lars Cramer. Marcus Nilsson.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.