Laddar

KHC-spelare klar för Vikings

Spelaren har övertygat i Kalmar HC.

delningar

Sebastian Ottosson som har övertygat i Kalmar HC inledningsvis den här säsongen kommer att representera projektet "Swedish Vikings i Dubai International Ice Hockey Tournament", det rapporterar Hockeynews.

I april kommer turneringen att arrangeras i Dubai där 30 lag från över 12 nationer kommer att delta. Swedish Vikings kommer att representeras av fyra lag i fyra olika klasser (A, B, C och Beer). A-laget kommer att representeras av spelare från spelare i HockeyEttan samt spelare som precis lagt skridskorna på hyllan från SHL och Allsvenskan.

Och först ut att presenteras var alltså KHC-stjärnan Ottosson.

– Det är alltid kul att vara först ut, jag kanske är den ende som har sökt, säger han till sajten.

Spelarna ansöker själva om att få vara med i turneringen och lagen som ska att delta kommer att presenteras ju mer turneringen närmar sig.

– Det är ett häftigt äventyr, jag har aldrig varit i Dubai, det sägs att det ska vara en jäkligt häftig stad. Det blir en mini-semester blandad med hockey, säger Ottosson.

Det finns en möjlighet att Kalmar HC fortfarande spelar hockey i april, men Ottosson har redan stämt av med klubben.

– Jag ringde och kollade med klubben och de sa att det var lugnt så länge vi inte spelar. Går vi hela vägen får jag ta det då, det är klart att jag väljer spel i en kvalserie.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Mobilen tar plats i vår vardag

I dagens samhälle reagerar vi nästan mer på om någon inte pillar på sin mobil, än om man är upptagen med den.