Laddar

KHC:s center hoppas på islossning mot nykomlingen

Tabellsjuan Gislaved gästar Iffehallen. "Ingen match är lätt i den här serien".

delningar

Inför säsongen tog Kalmar HC:s Daniel Rosenquist klivet upp från backposition till center. Under de senaste veckorna har han spelat mellan forwardsen David Algulin och Mikael Friberg.

– Det har varit lite upp och ner. Vi borde skapa lite mer framåt, annars har det funkat bra i egen zon, säger Rosenquist, som i vinstmatchen mot Sölvesborg satte sitt andra mål för säsongen.

Islossning nu då? – (Haha), man kan ju hoppas på det. Det är alltid skönt att få hänga dit någon puck ibland.

Kvällens motståndare Gislaved är nykomling i division 2 men har inlett säsongen med fem vinster på nio matcher. Poängskörden innebär att laget skuggar toppen, bara tre poäng bakom tabelltvåan Värnamo.

– Ingen match är lätt i den här serien, det ser man om man tittar på resultaten. I och med att de är nykomlingar har vi lite dålig koll. Vi får gå ut hårt från början så får vi se om de hänger med eller inte, säger Rosenquist.

I Kalmar HC finns inga rapporter om några nya skador.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.