Laddar

KHC:s nye kanadensare: ”Tack alla fans”

Kalmar HC:s nyförvärv M.J. Graham landar i augusti. Men redan nu hyllar han supportrarna. "Har hört att KHC har de bästa fansen i ligan".

delningar

I mitten av maj blev den kanadensiska forwarden M.J. Graham klar för spel i Kalmar HC. I en intervju publicerad på klubbens hemsida hyllar han nu föreningens supportrar.

– Jag är väldigt exalterad och ser fram emot att träffa alla fans och har hört av många spelare att KHC har de bästa fansen i ligan! Jag ser fram emot att komma till Sverige, se Sveriges kultur och förhoppningsvis lära mig lite av det svenska språket under tiden. Tack alla fans för det varma välkomnande jag har fått på internet, säger Graham som ansluter till laget i augusti.

När han ombeds beskriva sig själv som spelare använder 24-åringen ord som ”lagspelare” och ”hårt arbetande”.

– Jag har haft förmånen att vara kapten och bära en bokstav med varje klubb jag har spelat för under mina tre professionella säsonger. Jag är tacksam över mina egenskaper som jag alltid vill finjustera – hastighet, händer, skott. Jag arbetar extremt hårt under barmarkssäsong för att bli bättre varje år och jag har ett bra team av off season-coacher som jag är skyldig mycket av min framgång.

Varför valde du spel i Kalmar HC och en flytt till Kalmar?

– Som vi alla vet är hockeyvärlden liten och jag pratade med många spelare om KHC och hörde bara bra saker om organisationen, staden och fansen. Både min agent och jag var båda överens om att spela utomlands var ett smart drag för min spelstil då jag är en teknisk forward. Jag är hedrad över att ha skrivit kontrakt med KHC och ser mycket fram emot att träffa laget i augusti.

 

Relaterade artiklar