Laddar

Klara besked – Elm slutar i Kalmar FF

Vad som händer nästa säsong återstår att se.

delningar

Säsongen 2017 har inte varit David Elms mest lyckosamma med en skadad fot och hjärnskakning som har förstört. 34-åringens kontrakt löper ut och i somras när 24Kalmar pratade med honom så var framtiden fortfarande oklar.

– Han (Thomas Andersson Borstam, sportchef) har inte jagat mig om något avtal, det har han inte gjort. Vi får se vad som händer. Jag väntar mig att det kommer ett samtal, oavsett vilket håll det blir, sa Elm då.

När dialogen med Kalmar FF uteblev så tar han nu, efter 14 år som elitspelare, beslutet att tacka för sig i Kalmarklubben.

– Halva 2015 var senaste gången jag var med på allvar. Efter det har det varit en kamp för överlevnad. Nu är det över, säger David Elm till Barometern.

Efter säsongens slut blir det ingen förlängning med Kalmar FF men han säger att det inte är helt omöjligt att det kan bli ett avslut i moderklubben Johansfors där pappa Johnny även är tränare.

Just nu står Elm på 199 spelade matcher i Allsvenskan men han hoppas få komma upp i 200 innan han lägger elitkarriären på hyllan.

– Några minuter mot Djurgården och jag skulle vara överlycklig.

Relaterade artiklar