Laddar

KLART: Då öppnar H&M:s stora satsning i Baronen

Snart öppnar den över 2 000 kvadratmeter stora butiken.

delningar

Som 24Kalmar.se rapporterade om redan i februari ska H&M Home öppna upp en stor butik i Baronen. Nu är det även klart när butiken slår upp sina portar för första gången.

Enligt uppgifter till tidningen Barometern ska den nästan 2 500 kvadratmeter stora affären öppna den 23 november.

– Det är en rejäl satsning som görs av oss och H&M. De kommer ha en total yta på 2 500 kvadratmeter med butiken i ett plan, gatuplan, och lager och personalutrymmen på andra våning, sa Jan-Christer NilssonP&E Fastighetspartner, till 24Kalmar.se i juni månad.

Som en följd av storsatsningen på butiken i Baronen kommer H&M:s affär på Kvasten att läggas ner.

Den nya butiken kommer vara ett slags fullsortimentsbutik och innehålla både produkter som kläder och skor, men även inredning och dekoration. Den här typen av kombinerade H&M-butiker är ovanliga i städer i Kalmars storlek.

– Det här gör att vi fullföljer planerna på att skapa att ett starkt handelscentrum på Baronen. Vår vision är att det ska vara den naturliga handelsplatsen i Kalmar centrum. Det här blir den största etableringen i Baronen någonsin i modern tid.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.