Laddar

KLART: De är nominerade till Årets butik

Vinnaren utses på Guldfesten den 3 mars.

delningar

På Kalmar näringslivs stora Guldfest den 3 mars delar Kalmar City traditionsenligt ut priset Årets butik. I år har man tagit hjälp av tio studenter som agerat mystery shoppers bland butikerna. Efter att ha bedömt samtliga butiker på en femgradig skala har de kunnat ta fram tre finalister.

De tre nomineringarna som Kalmar City således skickar till Guldfesten för Årets butik är House of Carlander, Nordsool och Johannas Choklad.

– De är tre starka kandidater som alla tillför mycket positivt och något unikt till Kalmar City. Jag var runt på fredagskvällen och levererade de glada nyheterna och alla tre vittnar om att de arbetar och värdesätter just bemötande och servicegrad väldigt högt vilket också studenterna bekräftar i deras undersökning, säger Lisa Söderholm, centrumutvecklare Kalmar City.

Kriterierna för att få priset bygger på förmågan att med service, bemötande och en bra produkt tillföra något positivt till vår stad. Vinnaren ska varje dag vilja vinna och se sin verksamhet som en naturlig del av det som Kalmar City erbjuder.

– Det personliga mötet är idag viktigare än någonsin och våra besökare söker efter mer än produkten i sig, man vill ha en upplevelse. De här tre butikerna är alla goda exempel på hur man arbetar med just det på ett passionerat och glädjefyllt sätt. Väl värda sina nomineringar!

Vilken butik som tar hem priset avgörs den 3 mars på Guldfesten.

Relaterade artiklar