KLART: De är nya ägare till Kaj 4

Annica och Carl Triberg ska driva Kaj 4 ihop. - Foto: Tilda Eriksson

Mor och son ska driva hamnrestaurangen tillsammans.

2 personer har reagerat på denna nyheten

delningar

I åtta år har Mikael Nilsén drivit Kaj 4 i Färjestaden och i höstas gick han ut med att det var till salu. Nu är det klart att Kalmarborna Annica Triberg, 58 år, och hennes son Carl, 21 år, tar över Kaj 4 tillsammans. 

– Det ska bli jättespännande men vi har inte skrivit avtalet än, men vi hoppas att avtalet ska gå i lås, säger Annica.

Annica har tidigare arbetat som journalist och är för tillfället författare. Carl utbildade sig till kock på Jenny Nyströmsskolans utbildning restaurang- och livsmedelsprogrammet. Deras dröm om att starta en restaurang ihop väcktes för ett år sedan.

– Att öppna restaurang tillsammans är något som vi har pratat om i ungefär ett år. Det gällde bara att hitta rätt ställe och så dök det här upp, säger Annica.

Verksamheten kommer att drivas vidare som restaurang och hotell men det kan bli i form av någon annan inriktning. Hotellet fortsätter att heta Kaj 4. Däremot döps restaurangen om till Nica.

– Nica är ett par bokstäver från mitt namn och några från Carls. Vi tar över formellt den första maj men det kan bli så att det behövs lite förändringar. Men förhoppningsvis kan vi ha lite smygpremiär då, säger Annica.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar