Laddar

KLART: FBC värvar måltjuv: ”En spelartyp som vi saknat”

Under tisdagen presenterade FBC Kalmarsund sitt andra nyförvärv för säsongen.

delningar

Under tisdagen presenterade FBC Kalmarsund sitt andra nyförvärv för säsongen. Det blir Elise Henrichsen, född 1994, och har spelat i Solfjäderstadenen IBK föregående säsong.

– Elise är en spelare och en spelartyp som vi under föregående år saknat, en rightfattad vänsterforward med sinne för mål och för att slå dom avgörande passningarna. Något som syntes under föregående säsong då hon snittade 4 poäng/match i serien. Dessutom är Elise en person som kommer att passa perfekt in i gruppen vilket alltid är viktigt när man värvar utifrån säger Rasmus Bernhardsson, huvudtränare.

Henrichsen har ett fint facit från den gångna säsongen. Hon stod för 22 mål och 29 assist som gav henne förta placering i poängligan i damernas division 1 i Östra Götaland.

 

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.