Laddar

Klart för ny upplaga av Eliassi Futsal: ”Allsvenska spelare kommer att vara med”

Nu är det klart. Jippoturneringen Eliassi Futsal återkommer. Den 6 januari är det dags igen.

delningar

Onsdagen den 6 januari (trettondedag jul) smäller det i Kalmar Sportcenter. Ännu en gång bjuds upp till futsal av högsta klass där gemene man kan vara med. Nytt för i år är att ”endast” åtta lag kommer göra upp om den ärofyllda titeln.

– Förra året så drog det ut på tiden och lagen fick vänta på att spela. Med åtta lag blir det mer effektivt. Vi ville ha cupen innan nyår, men hallen var fullbokad. Nu har vi cupen på en röd dag och det är upplagt för en folkfest, säger en av arrangörerna Zana Eliassi.

I fjol var profiler som de allsvenska spelarna Rasmus Sjöstedt och Ludvig Öhman med och lirade. Zana Eliassi utlovar att det blir profiltätt nästa år med.

– Henrik Rydström har lovat att vara med, sedan är det inte omöjligt att Rasmus Sjöstedt, Emin Nouri och Jonathan Ring dyker upp. Men den här turneringen är till för alla fotbollsintresserade, tjej som kille. Alla ska ha möjlighet att bilda ett lag och spela fotboll och ha kul. Det kommer att bli en futsalfest och förhoppningen är att vi ska köra en fest på kvällen med, säger Zana Eliassi.

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.