Laddar

KLART: Han blir ny marknadschef på travet

Patrik Schavon lämnade för ett toppjobb hos IK Oskarshamn. Nu är det klart vem som blir hans ersättare.

delningar

I januari blev det klart att Kalmartravet tappar sin sportchef. Patrik Schavon hade blivit rekryterad som vice klubbchef hos IK Oskarshamn i Hockeyallsvenskan.

I och med Schavons flytt har hans tjänst gjorts om lite sett till ansvarsområden. Och nu har Kalmartravet hittat hans efterträdare.

Det blir Andreas Danielsson som tar över ansvaret för marknad, marknadsföring och evenemang. Han är ett välkänt namn i regionen och har tidigare arbetat på Möre GK och Nybro GK.

– Vi har lyckats rekrytera en kreativ glädjespridare med ett stort regionalt kontaktnät som samtidigt brinner för Kalmartravets verksamhet och travsport i allmänhet, säger travbanechefen Magnus Johansson i ett pressmeddelande.

Andreas Danielsson har ett stort travintresse och har faktiskt arbetat som målkameraoperatör på Kalmartravet i mitten på 90-talet. Han har även varit delägare i ett antal travhästar.

Han tillträder sin nya tjänst om några om några veckor.

Relaterade artiklar

Sponsrat inlägg

Det svenska spelmonopolet

I Sverige har vi haft en unik situation vad gäller spel och vi står inför förändringar som kommer att rita om kartan på spelmarknaden helt. Den 1 januari 2019 rivs spelmonopolet upp och marknaden öppnas för privata aktörer som konkurrerar på lika villkor.