Laddar

KLART: Här är Kalmar FF:s nya bortaställ

Tävlingen är avslutad – här är det vinnande bidraget.

delningar

I höstas lanserade Kalmar FF tillsammans med 24Kalmar och Lindmark & Partner tävlingen bortastallet.se, där läsarna fick chansen att utforma och designa Kalmar FF:s bortaställ till säsongen 2018.

– Jätteroligt att vi kan vara med och påverka något som ligger så många läsare varmt om hjärtat. Att kunna designa bortastället är en häftig utmaning för alla engagerade KFF-fans, sa Martin Sköld, marknadsansvarig och affärsutvecklare hos 24Kalmar.

Nu är det klart vem som designade det vinnande bidraget. Mikael Westman var den som skickade in förslaget med helvitt ställ med gråa och svarta detaljer under armarna samt det gråa Hummel-märket.

Han vinner två säsongskort hos Kalmar FF över säsongen 2018. Utöver det får han även en weekend-väska från Hummel fylld med kläder från deras Classic Bee-kollektion.

– Först och främst är vi väldigt glada över det stora intresset för tävlingen. Det har kommit in många bidrag och vi vill rikta ett stort tack till alla som har engagerat sig i det här. Det visar verkligen att utseendet på våra matchdräkter är något som berör och att det är en viktig del för våra supportrar. Valet som togs ut av en jury föll till slut på en stilren vit variant med gråa och svarta detaljer. Den har tagits emot väldigt bra av spelarna och det känns som att vi har hittat fram till en bra modell, säger Henrik Andersson på Kalmar FF:s marknadsavdelning.

På bilderna nedan kan du se det nya bortastället som Kalmar FF gör debut i under lördagens cupmatch mot Östersund.

Relaterade artiklar