KLART: Här blir gymkedjans nästa etablering: "Mycket glada"

Skisser på hur det kan se ut när Malkars öppnar i Smedby. - Foto: Pressbild

Malkars växer med ännu en anläggning.

delningar

Nu är det klart med Malkars tionde träningsanläggning. Denna gång väljer man att öppna upp i Smedby utanför Kalmar. Invigningen blir den 28 september.

– Vi har länge haft många förfrågningar kring att öppna i Smedby och nu kom ett erbjudande från fastighetsägaren som gav oss en öppning vilket vi är mycket glada över, säger Lars Malkar, vd till 24Kalmar.

Malkars flyttar inNybrovägen, i samma fastighet som inrednings- och textilbutiken Hemhörnan ligger. Under sommaren ska man genomföra en omfattade renovering och den totala ytan blir cirka 300 kvadratmeter.

Anläggningen i Smedby blir fullt utrustad med maskinpark, fria vikter, funktionell träningsyta och virtuell gruppträning och cykling.

– Ett av våra värdeord är tillgänglighet och det innefattar bland annat lokala anläggningar för att träningen ska bli av. De lokala anläggningarna skapar samtidigt en social mötesplats där man träffar familj, vänner och grannar från orten. Vi har idag många medlemmar som är bosatta i just Smedby.

Hur ser framtidsplanerna ut?

– Vi har flera etableringar liggandes i planeringen under 2019 och 2020. Det ser vi fram emot att få berätta mer om inom kort, säger Lars Malkar.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar