KLART: Här blir gymkedjans nästa etablering

Malkars växer med ännu en anläggning.

delningar

Nu är det klart med Malkars elfte träningsanläggning. Denna gång väljer man att öppna upp i Borgholm och planen är att öppna till oktober 2019.

– Etableringen i Borgholm är en naturlig del i vårt arbete att vara tillgängliga för våra medlemmar. Vi har redan idag över 100 medlemmar bosatta i Borgholm och fler som har sommarboende, eller arbetar i Borgholms kommun, säger vd Lars Malkar.

Hur känns det att "äntligen" öppna upp i Borgholm?

– Det känns fantastiskt roligt att det blev just på bästa läget i gamla Hemköps lokaler. Vi vet att många medlemmar kommer bli mycket glada.

En skiss på hur anläggningen kommer att se ut.

Anläggningen kommer att flytta in i fastigheten Vitsippan i Hemköps gamla lokaler på Storgatan 51 i centrala Borgholm. Den totala ytan på den fullt utrustade anläggningen kommer att bli på 800 kvadratmeter. Fokus för gymkedjan handlar om att skapa en "modern och familjär träningsanläggning".

Så sent som den sjunde maj stod det klart att Malkars kommer att öppna upp ett gym i Smedby.

Familjeföretaget Malkars grundades 1983 och har över 160 anställda. Man omsätter över 50 miljoner kronor och har cirka 13 000 aktiva medlemmar.

Detta blir den 11:e anläggningen för gymkedjan och den tredje på Öland. Sedan tidigare finns man i Färjestaden och i Mörbylånga, där man öppnade i augusti förra året.

Har du ett nyhetstips? Tipsa redaktionen genom att klicka här.

delningar

Nyhetsbrev

Prenumerera på Sveriges snabbaste och mest ultralokala nyhetsbrev. Här får du nyheter om stora som små händelser.
Genom att skicka in mina uppgifter godkänner jag 24 Sveriges data- och cookiepolicy.

Relaterade artiklar